Επιστροφή Προϊόντων

Σε περίπτωση που θέλετε να αλλάξετε κάποιο δώρο ή κάποιο ελαττωματικό προϊόν, για την καλύτερη εξυπηρέτησή και διευκόλυνσή σας ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες:

ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ
Κάθε αλλαγή θα πρέπει να γίνει το αργότερο σε 30 ημέρες από την ημερομηνία αγοράς, με την κάρτα αλλαγής που συνοδεύει το προϊόν. Τα προϊόντα που πρόκειται αλλαχθούν θα πρέπει να επιστραφούν άθικτα, με τη συσκευασία τους, χωρίς να έχουν ανοιχτεί ή συναρμολογηθεί, και επίσης τα προϊόντα που θα αγοραστούν σε αντικατάσταση, θα πρέπει να είναι ίσης ή μεγαλύτερης αξίας από το επιστρεφόμενο. Για τα εποχιακά είδη, όπως τα Χριστουγεννιάτικα, Αποκριάτικα, Πασχαλινά, Καλοκαιρινά και τα Σχολικά, δεν ισχύει η δυνατότητα αλλαγής μετά την πάροδο των αντίστοιχων χρονικών περιόδων. Αλλαγές δε γίνονται δεκτές σε Video Games & αξεσουάρ, όπως επίσης σε CDs και DVDs.

ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ 
Τυχόν επιστροφή ελαττωματικού προϊόντος θα πρέπει να γίνει το αργότερο σε 15 ημέρες από την ημερομηνία αγοράς, με την κάρτα αλλαγής που συνοδεύει το προϊόν. Το ελλατωμματικό προϊόν που πρόκειται να αλλαχθεί θα πρέπει να επιστραφεί άθικτο, με τη συσκευασία του, (γιατί στη συνέχεια θα πρέπει να επιστραφεί από εμάς στην προμηθεύτρια εταιρία) και μόνο εάν το ελάττωμα δεν προέρχεται από κακή χρήση του καταναλωτή ή παραβίαση των οδηγιών χρήσης του προϊόντος. Για προϊόντα με εγγύηση εργοστασίου, επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε για το που θα πρέπει να απευθυνθείτε για την αντικατάσταση ή την επισκευή του.

Newsletter

 
 

Θέσεις Εργασίας

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • Τηλέφωνο:24610 36459
  • Fax:24610 29031
  • website: www.funnybunny.gr